Любопитно 0
940
10 от най-гледаните комедийни постановки за 2016 Публикувано на 14 Декември 2016 от Десислава ·
Безспорно театърът е най-доброто средство да се потопите в един вълнуващ нов свят, да избягате от скучното ежедневието и да се вживеете в ролята на главния герой. А още по-хубаво е когато е гарнирано с голяма порция смях и забавление! И тъй като смехът е здраве, не пропускайте да се посмеете от сърце с 10 от най-популярните комедийни постановки на 2016 година!



За целта екипът на Grabo.bg направи класация кои са най-продаваните спектакли и ето отговора:


"Г-жа Стихийно Бедствие" с кралицата на комедията Стоянка Мутафова
Смехът на една от най-великите български актриси е силно заразителен, а невероятното ѝ лице трудно се забравя. Чудото Cтоянка Мутафова игpае феноменално - една неумоpна фуpия на 94. И може би ще cпpе да игpае тогава, когато "cе подcтpигват мpавките, в едно cлънчево куково лято".







"Горката Франция" с Фахрадин Фахрадинов, Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катето Евро, Анелия Луцинова
Горката Франция! Горката Холандия, Албания, Австрия, България, Чехия, Словения...
Една мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току що изпечени кроасани, изсвирват спирачки на парижко такси... Такси, познаващо нощта и срамните парижки утрини...
Насладете се на блестящи актьорски изпълнения и безумно смешни моменти, смях до плач, и рев от смях… Горките ние, вие...те


Вижте кои постановки се играят в момента във вашия град


"Когато котката я няма" с Асен Блатечки, Калин Врачански и Силвия Лулчева
Историята надниква в спалните на две семейства. Оказва се, че в едното има изобилие от секс, а в другото сериозно липсва! В едното семейство ролите на мъжа и жената са разменени, а в другото - преувеличени. Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си. Появяват се и две млади дами, който преобръщат живота на всички...





"Благородният испанец" с Георги Мамалев, Стефан Рядков и Елена Петрова
Група английски туристи на екскурзия за Испания се натъкват на странна местна птица. Той е испанец, танцува страстно фламенко и се оказва влюбен във вдовица…
Както се предполага, лудостта е пълна, а отвъд смеха е и сериозното разсъждение за семейството, човешките отношения, истината и лъжата между двама души, които твърдят, че се обичат.




От много култура се огладнява



"Досадникът" с Мариан Бачев, Александър Сано и Петьо Петков - Шайбата
В хотелска стая убиецът Ралф Милано подготвя убийство на ключов свидетел в процес. В съседната стая на хотела Франсоа е на път да се самоубие, заради това, че съпругата му го е напуснала. Ралф е професионалист, човек, който знае какво прави, и човек, който получава пари. Франсоа е един губещ в живота, който няма достатъчно здрав разум и е готов да се самоубие. Но Франсоа има един талант. Той е непоправим досадник…






"Откачената фамилия" с Мария Сапунджиева, Валентин Танев и Албена Колева
Това е истински маратон на шеметни ситуации, в които главни герои са Мария Сапунджиева, Валентин Танев, Албена Колева, Васил Банов и други любими актьори. Всяка реплика заплита сюжета, всяко движение е рисковано, всяка блъсната врата крие луд маниак зад себе си, а в началото стои една Голяма лъжа.







"Мъже под чехъл" с Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов
Какво се случва, когато един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при бившата си жена и новия й съпруг? И ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? И внезапно се появи още една жена!






"Мъжът на жена ми" на Мариус Куркински, с Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов
Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и "шантава" ситуация? Къде са причините? Насладете се цяла палитра от емоции - кисели, трагични и смешни!








"Маршрутка" с Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Катето Евро и Кирил Ефремов
Пътуването с Маршрутка е върховен миг. И всеки, които не е участвал в него, изобщо не се е раждал. То е като азбука на последните години, като евъргрийн на бъдещето. То е исторически акт. Не е пътуване, а валс на сетивата!







"Етажна гроздова" с актьорите от сериала "Етажна собственост" - с Антон Радичев, Милена Маркова - Маца, Невена Бозукова
Четирима приятели, подгонени от жените си, една голяма, заплашителна тайна - скрита в казан с ракия, плюс вълшебно пътешествие в родната история назад... Няма съмнение – само Джамбазов и компания могат да ви разсмеят така.

И ако това не ви е стигнало, посетете Grabo.bg и изберете къде и как да се посмеете следващия път! И то с 50% отстъпка и нагоре!