Любопитно 0
1510
Топ 5 прически и маникюри за новогодишните празници Публикувано на 14 Декември 2016 от Десислава ·
Всяка година коледните и новогодишни празници се превръщат в триумф на женската красота. Но всяка дама знае, че не е достатъчно просто да облече една прекрасна рокля, за да стане център на вниманието. Безспорно главни “виновници” за това са детайлите - онези, без които визията остава незавършена.



Верен съюзник в тази мисия щe ви бъде Grabo.bg - ние се грижим да ви предоставяме всеки ден нови и интересни идеи как да блеснете със своята красота и чар през цялата година!

Съберете всички погледи с Топ 5 празнични прически:



№5 Тяхно величество - къдриците
Стара колкото света, тази прическа е любима на всички жени с прави коси! Несъмнено никой не може да остане безразличен към романтичните вълни, които омекотяват чертите и придават допълнителен чар. Подхожда си идеално с дълга рокля с гол гръб и нежни бижута.



№4 Шикозна плитка на цялата коса
Една типично женствена и ефектна прическа, която говори много за притежателката ѝ. Предпочитана за дамите, които знаят как да се забавляват на всяко парти. Може да я съчетаете както с елегантен, така и с по-небрежен тоалет.

Вижте още страхотни идеи за прически



№3 Разкошно съчетание на плитка венец и небрежен кок
Прическа, която веднага грабва вниманието. Бихте могли да я съчетаете с ефирна рокля и дълги блестящи бижута, за да е още по-ефектно излъчването. Не забравяйте и елегантния висок ток - винаги гаранция за успех!



№2 Ефектно сплетена конска опашка!
Тази екстравагантна прическа може да се превърне в най-забележителния ви аксесоар. Подхожда както на малка черна рокля, така и на елегантен дълъг панталон, съчетан с ефектно бюстие. Тя е и една от любимите прически на звездите от червения килим.

Почерпете още идеи за вашата празнична визия



№1 Класическият гладък кок вечно е на мода!
Той има само предимства и никакви недостатъци. Може да го носите както в ежедневието, така и на официална вечеря или парти. И най-хубавото е, че отива на всяка жена!

Дойде ред и на Топ 5 празнични маникюри, които може да съчетаете перфектно с прическите - ето как:



№5 Снежен маникюр в бяло, синьо и блестящ брокат
Нежен маникюр за романтични дами. Отива перфектно на
прическата с къдрици, която сякаш напомня за дамата, която чака принца на бял кон да се появи. И защо не - казват, че по празниците се случват чудеса!



№4 Тъмнолилав маникюр със снежни блестящи частици
Ето го и маникюрът за кралицата на вечерта - любителката на модерните ефектни плитки! Настроението винаги ще е на ниво, щом погледнете към ноктите си - блестящи, вдъхновяващи и магически красиви!

Празнична магия за вашите ръце



№3 Златен маникюр с жълто-черни мъниста
Този маникюр ще подчертае още повече разкошната прическа с плитки и небрежен кок. Изтънченост, красота и стил - това характеризира жената, която ще избере да украси ноктите си така в празничната нощ.



№2 Коледен маникюр в червено, зелено и златно
На пръв поглед обикновен, но всъщност доста магнетичен! Маникюрът, чиято притежателка осъзнава своята атрактивност и класа - именно дамата със сплетената конска опашка, която винаги става център на събитието. Бъдете неустоими и пленявайте с лекота!



№1 Френски червен маникюр със снежни блестящи частици
Класика в жанра - идеалното съчетание с класическия гладък кок. Червеното привлича погледа и е признак за увереност, сила и сексапил у една жена. Ако искате да впечатлите някого, това е маникюрът!