Новини 0
15042
Наръчник за първоаприлски шеги според зодията Публикувано на 28 Март 2018 ·
Наближава първи април и е добре да подновите арсенала си от забавни трикове. Дотук всичко е точно, но някои шеги са по-подходящи за определени зодии. Разберете кой номер отговаря на вашия зодиакален знак и с коя зодия можете да си направите шега.





1. Овен
Ако сте овен, всичко, което включва бъркотия ви е присърце. Чувствайте се свободни да обърнете деня с главата надолу... или поне къщата – ще ви бъде простено!
Не пропускайте да спретнете номер на дева! Тя е перфекционист в зодиака и едно разместване на документите по бюрото със сигурност ще я изкара извън равновесие и ще я вкара в див ужас.

2. Телец
Всички под този знак обичат бляскавите неща. Да опаковаш стола на някого с алуминиево фолио? Да, на теб ще ти хареса много, на неговия притежател обаче не.
Е, козирогът е идеалната ви жертва за подобен номер. Дали има нещо по-неприятно за него от това сутринта да намери целия си стол в блясъка на алуминиево фолио? Отговорът е ясен.

3. Близнаци
Представителите на тази зодия владеят царството на шегите целогодишно, не е нужно да чакат първи април, за да проявят целия си творчески потенциал!
Отправете вниманието си към лъвовете – със сигурност ще е предизвикателство да ги накарате да покажат хищническия си темперамент. Само внимавайте царят на животните да не излезе от клетката, че тогава няма да ви спаси чувството за хумор.



4. Рак
Шегата, която можете да спретнете, почти не изисква подготовка, но направите ли я – бързо бягайте, защото последиците могат да бъдат впечатляващи. Залейте глава лук с течен шоколад или друг сладък топинг и я дайте на някого, казвайки му че това е ябълка. Вие ще плачете от смях, а вашата жертва - от лютивия лук.
Пробвайте да направите този номер на телец, но внимавайте, защото няма да е лесно.

5. Лъв
Напълнете ключалката с хартия или някакъв мек материал – жертвата ви ще отиде навсякъде другаде, но не и там накъдето се е запътила.
Пробвайте да прецакате така везните – ще ги изкарате от равновесие... буквално.

6. Дева
Да върнете часовника с няколко часа назад – не е трудно, но е безценен номер.
Овенът е вашата перфектна жертва за него, защото той е всичко друго, но не и човек, който обича да става рано.

7. Везни
Всички ви мислят за добри, докажете че това не е точно така като покриете сешоара им с брашно. Зимното настроение ще бъде не само навън, но и в дома им.
Суетните близнаци са подходящи жертви за този номер.



8. Скорпион
Сложете малко червена боя за храна в кранчето на мивката – ще изкарате акъла на почти всеки.
Пошегувайте се с рак, който е по-плашлив и ще се стресне.

9. Стрелец
Облепете колата на някого с хартия – да, детинско, но забавно!
Няма нищо по-приятно да гледате как нетърпеливите везни трябва да се справят с това.

10. Козирог
Класическият номер с размяната на захарта със сол е във ваш стил.
Рибите са вашата жертва, но бъдете готови и за скандал след това.

11. Водолей
Обичате забавлението, но не искате да бъдете лоши, затова налепете бележки със заплашителни номера за първи април около жертвата си, но не ги правете.
Напрежението от тях ще се отрази побъркващо на стрелците – те са вашите жертви.

12. Риби
Фалшиви глоби, предупредителни писма и всичко подобно ще стресира всеки.
Скорпионите обаче ще подлудеят от притеснение какво се случва.