Новини 0
3322
5 съвета за перфектна визия това лято Публикувано на 21 Юли 2022

Слънце, море, сини вълни, а маникюра ти? Да изглеждаш и да се чувстваш добре това лято, въобще не е толкова трудно с малко помощ и правилните оферти. Обикновено имаме сто задачки - децата, работата, домакинстването и за маникюр, педикюр или пък някоя маска на лицето не остава много време. Казваме си “ще го направя довечера”, но вечерта идва, а ние сме толкова уморени, че въобще не ни се занимава с това. Най-лесно е, разбира се, да се доверим на професионалистите. Ето и нашите съвети как най-бързо, лесно и на добра цена да се почувствате добре.

Прочети още
Новини
508
Правила на онлайн играта ”Спечели СПА почивка за двама в Diplomat Plaza Hotel&Resort****, Луковит" Публикувано на 20 Юли 2022

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели СПА почивка за двама в Diplomat Plaza Hotel&Resort****, Луковит", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
Новини
920
Правила на играта ”Спечели двоен билет за спектакъла “Sting the opera” в Античен форум “Августа Траяна” в Стара Загора на 13 Юли” Публикувано на 30 Юни 2022

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели двоен билет за спектакъла “Sting the opera” в Античен форум “Августа Траяна” в Стара Загора на 13 Юли”, за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
Новини 0
773
Знаем какво НЕ направи миналото лято Публикувано на 08 Юни 2022

Можем много да си говорим за всичко, което направи миналото лято. Няма нужда да ни споделяш, но ние смело искаме сега да предположим какво не успя. Можеш да започнеш да си правиш списък, защото предположенията ни със сигурност могат да направят това лято още по-вълнуващо и интересно.

  1. Нощно гмуркане край Несебър

Ако вече си сертифициран водолаз, сигурно ти се искат някакви по-интересни предложения за гмуркане. Може би все още не си опитвал нощно гмуркане? Дълбочината е от 2 до 14 метра, а мястото е край Несебър. Осигурена е пълна водолазна екипировка, водолазен уред и фенер на марките "Tusa" и "BigBlue". Офертата е тук. Сигурни сме, че ще има какво да разкажеш на аверите. 

Прочети още
Новини
1124
Правила на играта Онлайн играта ”Спечели All Inclusive почивка за двама в Prestige Deluxe Hotel Aquapark****, Златни пясъци" Публикувано на 18 Май 2022

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели All Inclusive почивка за двама в Prestige Deluxe Hotel Aquapark****, Златни пясъци", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
Новини 0
780
Предимства на почивката преди началото на активния туристически сезон Публикувано на 10 Май 2022

Слънцето грее весело, времето се стопли, а май месец цъфти в своя разкош. Морските градчета също започват да се събуждат след дългата зима и да се подготвят за новия летен сезон. Все още обаче над Черноморието властват спокойствието, празните плажове и по-ниските цени. Днес ще ви изтъкнем някои предимства да почивате на морето именно преди началото на активния туристически сезон.

Ако все още не сте го правили, а винаги чакате средата на юни, за да планирате морската си почивка, продължавайте да четете нататък. Защо да изберем почивка преди началото на сезона?

Прочети още
Новини
621
Майските празници - време е за пролет, почивка и време с любимите хора Публикувано на 27 Април 2022

Прекрасният май вече е почти тук, а това, което го прави още по-прекрасен, са многото почивни дни. Дали ще се придържате само към официалните почивни дни - 1, 6 и 24 май или ще слеете с още някой ден отпуска, очертават се няколко възможности за почивка и пътуване. Май е толкова красив, че искрено се затрудняваме къде точно да препоръчаме почивка. Планината с разцъфващата природа е първото ни предложение. Стара планина, Родопите, Средна гора, и дори Витоша - каквото и да изберете, няма да сбъркате. Подбрахме за вас няколко предложения в красивата ни родина. 

Green Life Resort Bansko****, Банско
 

 

Прочети още
Новини 0
1163
Световноизвестният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов идва в Античен театър Пловдив с шоуто си "НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ" 2022 на 1 юни Публикувано на 18 Април 2022

Световното шоу на Енчо Керязов “Нощ на звездите” идва за 11-то си издание в Античен театър Пловдив, специално за деня на детето - 1-ви юни. Като специален жест към най-малките всички деца до 6 години влизат безплатно. 

Прочети още
Новини 0
1418
Топ 5 черноморски хотела с ранно записване Публикувано на 18 Април 2022

До началото на летния сезон в България остават около два месеца. Мислите за море обаче вече се прокрадват все по-сериозно в съзнанието ни. Миналата година поради големия наплив почиващи много от нас не успяха да резервират почивката си в желаното място в разгара на сезона. Ето защо тази година сме твърдо решени да резервираме предварително лятната си ваканция, за да можем да разчитаме, че тя ще се случи точно, където искаме, а и на по-добра цена.  

Въпреки че, за българското Черноморие ранните записвания не са толкова характерни, тази година все повече хотели предлагат подобна услуга. Ето защо подбрахме за вас няколко добри оферти за почивка и още много предложения тук

Прочети още
Новини 0
1507
Великден - да пътуваме или не за празниците? Публикувано на 05 Април 2022

Тази година Великден се пада в неделята на 24-ти април. Почивните дни покрай празниците отново са чудесен повод да организираме за нас и семейството ни или пък приятели една хубава пролетна почивка. Официалните почивни дни са 21.04 (петък) и 25.04 (понеделник). Т.е. събира се една хубава поредица от 5 почивни дни, а ние нямаме търпение да съберем багажа и да се насладим на почивка или приключение в България, а защо не и в чужбина. 

Прочети още
3